Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el a következőket!

A www.szalkaviz.com oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

A Szalka-Víz Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapján közölt minden információ pontos legyen. Ennek ellenére semmilyen módon nem vállal felelősséget a honlapon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve az oldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A Szalka-Víz Kft. nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen hibáért, pontatlanságért vagy hiányosságért, illetve az ezek felhasználásából, illetve használhatatlanságából eredő károkért.

A honlapjáról hivatkozott más weboldalak tartalmáért, az azokon közölt adatok helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a Szalka-Víz Kft. nem vállal felelősséget.

A Szalka-Víz Kft. a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatokat a személyes adatok védelméről szóló törvényben foglaltaknak megfelelően kezeli. A Fogyasztói és egyéb üzleti partnereire vonatkozó adatokat, információkat üzleti titokként kezeli.

A Szalka-Víz Kft. weboldala, az azon található mindennemű tartalom szerzői jogi oltalom alatt áll. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Szalka-Víz Kft. írásos engedélyével lehetséges.

A Szalka-Víz Kft. az oldal szerkesztésére, módosítására vonatkozó minden jogot fenntart!

© Szalka-Víz Kft. 2009 - 2016

Vissza a lap elejére